15.08.2023

10 Afirmații pentru a atrage banii în afacerea ta

Imaginează-ți cum ar arăta viața ta dacă afacerea ta nu s-ar împiedica din cauza banilor. Cum ar fi dacă ai avea toate resursele de care ai nevoie pentru a-ți face afacerea să prospere? Cum te-ai simți? Ce ți-ai spune? Cum s-ar simți corpul tău? Care ar fi atitudinea ta?

Cu toții avem vise și aspirații mari pentru companiile noastre, dar realitatea este că adesea suntem reținuți de obstacole financiare. Aceste 20 de afirmații despre mentalitatea banilor și sugestii pentru jurnal te vor ajuta să-ți schimbi modul de gândire și să atragi abundența în afacerea ta.

Dar iată cum stă treaba: indiferent de câți bani ai, aceștia vor fi întotdeauna un factor în afacerea ta. Sigur, a avea mai mulți bani te poate ajuta să te dezvolți și să te extinzi, dar nu este singurul lucru care contează. Adevărata cheie pentru a atinge libertatea financiară ca antreprenor este relația ta cu banii.

Pentru a avea succes în afaceri, trebuie să ai o relație sănătoasă cu finanțele tale personale. Trebuie să înțelegeți cum funcționează banii, cum să îi gestionezi și cum să îi faci să lucreze pentru tine. O modalitate foarte bună de a face acest lucru este să încorporezi în rutina ta afirmațiile zilnice și un jurnal special.

Făcându-ți timp să te concentrezi asupra mentalității tale legate de bani, vei putea dezvolta o relație mai pozitivă cu banii. Vei putea identifica și depăși convingerile limitative care te rețin și vei fi mai bine echipată pentru a lua decizii financiare solide pentru afacerea ta. Așadar, începe-ți ziua cu afirmații puternice și îndemnuri puternice pentru jurnal care te vor ajuta să-ți schimbi mentalitatea și să deblochezi abundența financiară pentru afacerea ta.

CE ESTE MENTALITATEA BANILOR ȘI DE CE ESTE IMPORTANTĂ?

Mentalitatea ta legată de bani este unul dintre cei mai importanți factori care îți determină succesul financiar. Mentalitatea ta modelează modul în care te gândești la bani, ceea ce, la rândul său, afectează fiecare decizie financiară pe care o iei – de la lucruri mărunte, cum ar fi modul în care îți petreci vacanța, până la lucruri mai importante, cum ar fi strategia ta de economisire pe termen lung.

Mentalitatea ta legată de bani nu este ceva care este fixat în piatră. Este un produs al educației tale, al experiențelor personale și al convingerilor pe care le-ai dezvoltat de-a lungul timpului. Vestea bună este că ai puterea de a-ți schimba mentalitatea legată de bani și de a te îndrepta pe calea succesului financiar.

Primul pas pentru a obține o mentalitate sănătoasă în privința banilor este să te concentrezi pe aspectele pozitive. Nu ar trebui niciodată să îți fie frică de bani sau să îi vezi ca pe ceva ce este dincolo de controlul tău. Indiferent de situația financiară actuală, poți găsi întotdeauna o modalitate de a reuși.

Așa că nu lăsa gândurile negative sau credințele limitative să te rețină. În schimb, concentrează-te să faci pași mici în fiecare zi care să te aducă mai aproape de obiectivele tale financiare. Fie că este vorba de vizionarea unui videoclip motivațional sau de citirea cărții tale inspiraționale preferate, acționează și menține o atitudine pozitivă, astfel că vei reuși să te concentrezi ca să ajungi acolo unde îți dorești.

CE SUNT AFIRMAȚIILE ZILNICE ȘI DE CE SUNT ELE IMPORTANTE?

Ai auzit vreodată de puterea afirmațiilor zilnice? S-ar putea să sune pentru unii ca ceva din zona bu-hu-hu, dar știința a dovedit că afirmațiile pozitive pot avea un impact real asupra proceselor tale de gândire.

Totul are de-a face cu neuroplasticitatea creierului uman. Creierul nostru este incredibil de adaptabil și, cu ajutorul practicii, putem, de fapt, să ne reconfigurăm procesele de gândire pentru a fi mai pozitive și mai înălțătoare.

Iată de ce afirmațiile zilnice despre bani pot fi atât de puternice. Repetându-ți zilnic afirmații pozitive despre bani și abundență, îți poți antrena, de fapt, creierul să creadă în ele.

Sigur, s-ar putea să ți se pară un pic prostesc la început, dar cu cât exersezi mai mult, cu atât mai natural ți se va părea. Și, înainte de a îți da seama, vei începe să observi o schimbare în mentalitatea ta și un nou sentiment de încredere și abundență financiară.

Așa că nu te teme să încerci. Începe să reciți câteva afirmații pozitive despre bani în fiecare dimineață și vezi cum ți se schimbă mentalitatea și succesul în afaceri. S-ar putea să fie doar hack-ul cerebral de care ai nevoie pentru a-ți aduce visele financiare la viață.

10 AFIRMAȚII PENTRU A ATRAGE BOGĂȚIA ÎN AFACEREA TA

1) “Sunt capabilă să creez bogăție și abundență în viața mea.”

Prin afirmarea propriei capacități de a crea bogăție, te împuternicești și îți deschizi mintea către noi oportunități de succes financiar.

2) “Banii curg ușor și fără efort în viața mea.”

Acceptând credința că banii pot veni cu ușurință la tine, poți elibera orice blocaj sau rezistență care te-ar fi putut împiedica să ajungi la abundență.

3) “Sunt vrednică de abundență și succes financiar”.

Atunci când crezi că ești demnă de succesul financiar, te deschizi pentru a primi oportunitățile care te vor conduce acolo.

4) “Sunt recunoscătoare pentru abundența din viața mea și atrag mai mult în fiecare zi.”

Recunoștința este un instrument puternic pentru atragerea abundenței. Exprimându-ți recunoștința pentru bogăția și abundența pe care le ai deja, poți atrage și mai mult în viața ta.

5) “Mă aflu întotdeauna la locul potrivit și în momentul potrivit pentru a avea succes financiar.”

Afirmând că te afli întotdeauna la locul potrivit și la momentul potrivit, poți avea încredere că universul te conduce spre succesul financiar pe care ți-l dorești.

6) “Succesul meu financiar este rezultatul muncii și al determinării mele.”

Afirmarea legăturii dintre munca ta asiduă și succesul tău financiar te poate ajuta să rămâi motivată și concentrată asupra obiectivelor tale.

7) “Sunt deschisă să primesc bogăție și abundență în toate formele.”

Rămânând deschisă la diferite forme de abundență, poți atrage oportunități financiare pe care poate nu le-ai luat în considerare înainte.

8) “De bogăția și succesul meu beneficiez atât eu, cât și cei din jurul meu.”

Recunoașterea faptului că succesul tău financiar poate avea un impact pozitiv asupra celor din jurul tău te poate inspira să urmărești abundența pentru binele general.

9) “Sunt demnă să câștig bani, făcând ceea ce îmi place.”

Afirmând că ești demnă de a câștiga bani făcând ceea ce iubești și îți adduce bucurie și împlinire, poți atrage succesul financiar.

10) “Sunt stăpână pe destinul meu financiar și pot să-mi creez viața la care am visat.”

Afirmându-ți propria putere de a-ți crea destinul financiar pe care ți-l dorești, te poți inspira să acționezi și să-ți transformi visele financiare în realitate.

Dacă mă urmărești de ceva timp, atunci știi că spiritualitatea reprezintă pentru mine o adevărată obsesie, fiindcă sunt într-o permanentă căutare de explicații – mai mult sau mai puțin logice – pentru a-mi clarifica mie, în primul rând, toate conceptele pe care le studiez. Human Design este una dintre pseudo-științele de care sunt foarte atașată și despre care vorbesc aproape zilnic. Fără exagerare. Acolo mi-am primit o serie de răspunsuri, AHA-uri și conștientizări, care m-au transformat în ultimii ani. Pornind de la Human Design, de exemplu, eu sunt Manifestor cu patru centri importanți deschiși, însă doi dintre ei – Capul și Ajna – ar putea să facă obiectul discuției noastre despre afirmații, fiindcă eu am înțeles și pot fi de acord că pentru mine funcționează destul de bine acest tip de programare neuro-lingvistică, lucru despre care îmi este greu să afirm pentru o persoană care are definiți acești centri (colorați în harta de Human Design), care au ideile proprii fixe și au nevoie să înțeleagă înainte de a crede.

Cred că pentru fiecare funcționează ceea ce i se potrivește la momentul respectiv al vieții. Că poate există acum atracție pentru afirmații, dar mâine îți dai seama că nu merge treaba, fiindcă nu ai văzut rezultate imediate. Sfatul meu: aplică, aplică, aplică și NU renunța! Legea atracției funcționează întotdeauna fie că o înțelegi, fie că nu.

Acum, la final, te anunț că am o super supriză pentru tine, care în această toamnă va deveni realitate! Dacă vrei să știi despre ce este vorba, lasă-mi un mesaj!

Cu drag,

Teodora

Teodora Ivan

Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. Scopul meu este să identific mesajul corect pentru publicul potrivit, să îl plasez în canalul media potrivit, la momentul potrivit. Am înțeles cât de important este pentru un brand/o idee/un produs/un eveniment să câștige războiul pentru relevanță. CREEZ EXPERIENȚE MEMORABILE, CE EVOCĂ EMOȚII, FORMEAZĂ OPINII ȘI FAC LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE.