10.08.2023

Cum să integrezi Business Vision Board în rutina ta zilnică

Dacă ne urmărești de ceva timp, știi că suntem pasionate de ceea ce înseamnă aplicarea în viața de business a unor idei, concepte, sfaturi venite din zona de spiritualitate. Vision Board sau panoul de viziune este unul dintre instrumentele pe care noi le promovăm, fiindcă și-a dovedit eficiența în afacerile noastre.

Astăzi îți propunem o temă frumoasă și incitantă: cum să integrezi un #BusinessVisionBoard într-o zi din viața ta. Ne referim la un panou pentru afaceri, deoarece scopul nostru este să te ghidăm în acest domeniu. Dacă, însă, vrei să faci un #visionboard pentru #relații, o poți face urmând aceiași pași de mai jos.

**Pasul 1: ** Creează un Ritual Dimineața

Începe-ți ziua cu o doză de inspirație. Amplasează Business Vision Board într-un loc vizibil în camera ta sau în bucătărie, astfel încât să îl vezi imediat când te trezești. În timp ce savurezi cafeaua sau ceaiul tău dimineața, oprește-te pentru câteva minute și privește cu atenție la imaginile și cuvintele de pe bord. Vizualizează-ți succesul și atinge-ți intențiile pentru ziua respectivă.

**Pasul 2: ** Pauza de Amiază

Fă din vizionarea Business Vision Board o mică pauză în mijlocul zilei. După ce ai terminat prânzul, acordă-ți câteva minute să te reconectezi cu viziunea ta. Alege o imagine sau un cuvânt-cheie care te inspiră în acel moment și reflectă asupra modului în care acțiunile tale curente se aliniază cu obiectivele tale pe termen lung.

**Pasul 3: ** Sesiunea de Seară

Înainte de a te retrage pentru odihnă, petrece puțin timp cu Business Vision Board. Gândește-te la realizările tale din ziua respectivă și la ceea ce dorești să realizezi în viitor. Alege o imagine care reprezintă momentul sau obiectivul zilei și încurajează-ți spiritul pentru a doua zi.

Idei Adiționale:

  1. Agendă Personalizată: Adaugă o imagine sau o copie miniaturală a Business Vision Board în agendă sau planner-ul tău. Consultă-l în timp ce îți organizezi sarcinile zilnice și evenimentele.
  2. Notițe de Viziune: Așază notițe autoadezive cu cuvinte-cheie sau citate motivaționale în spațiile unde petreci cel mai mult timp în timpul zilei – pe monitorul computerului, pe oglindă etc.
  3. Utilizare Tehnologică: Setează imaginea Business Vision Board ca fundal pe ecranul telefonului sau al computerului. Astfel, vei fi înconjurată de inspirație oriunde mergi.
  4. Sesiuni de Vizualizare: O dată pe săptămână, alocă timp pentru o sesiune de vizualizare intensă. Stinge luminile, ascultă o muzică liniștitoare și contemplă fiecare detaliu de pe Business Vision Board.

Integrarea Business Vision Board în rutina ta zilnică îți va aduce o perspectivă constantă asupra obiectivelor tale și te va motiva să faci acțiuni pentru a le atinge. Cu doar câteva minute pe zi, vei simți cum energia ta și determinarea cresc în mod semnificativ.

Teodora Ivan

Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. Scopul meu este să identific mesajul corect pentru publicul potrivit, să îl plasez în canalul media potrivit, la momentul potrivit. Am înțeles cât de important este pentru un brand/o idee/un produs/un eveniment să câștige războiul pentru relevanță. CREEZ EXPERIENȚE MEMORABILE, CE EVOCĂ EMOȚII, FORMEAZĂ OPINII ȘI FAC LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE.